duminică, 30 septembrie 2012

Debut


Da, debut! Pentru ca de astazi 1 octombrie 2012 incepe noua mea viata!
Sunt studenta din nou si imi pregatesc cu grija si multa dragoste anii ce vor veni.
Datorez acest blog profesorului din comisia de admitere. M-a provocat poate fara intentie, poate cu intentie. Cine stie? Insa sper sa aflu!
La intrebarea daca scriu, am raspuns natural: DA! Ati publicat? Raspuns din nou natural, insa putin incurcat: NU! Dar blog aveti? Asta e culmea, lucrez in IT, scriu si n-am blog. M-a simtit din nou incurcata si raspunsul a fost din nou negativ. Of! De ce nu m-am interesat de blog?
Uite-asa, luand-o ca pe o provocare, am decis: voi avea blog!
Promit sa nu scriu despre mine (prea mult :) ).
Insa voi aborda subiecte care ma framanta, voi incerca sa le documentez si sa fac ceva interesant. Nu numai pentru mine, ci si pentru prietenii mei.
De ce am intitulat blogul "O alta viata"? Pentru ca el marcheaza inceputul unei noi vieti, diferita de prima. M-am nascut din nou! Si sunt fericita ca am facut-o! Caci de data asta nu mama m-a nascut, ci m-am nascut singura. Exact ca pasarea Phoenix, cu deosebirea ca eu nu am renascut din propria cenusa, ci din SUFLET, din inima mea.
Urmatorul subiect va fi unul greu: Inteligenta emotionala. O alta provocare lansata de domnul profesor: "Ati auzit de inteligenta emotionala? E o contradictie: inteligenta reprezinta ceva rational, emotia este antagonica. Veti studia aici!"
Da, dar pana studiez la facultate, studiez individual.Ma informez si sper sa iasa un material interesant.

2 comentarii:

  1. Iti doresc mult succes in continuare, putere de munca si implinirea tuturor dorintelor. Te asteapta niste ani foarte frumosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, si ca sa fie complete implinirile mele, sper sa fiti si voi in jurul meu. :)

      Ștergere