miercuri, 25 iunie 2014

Plutirea


Toti stim despre sufletele pereche. Nu am nimic nou de spus. Doar redesenez imaginea lor. Asa cum se simte...

Sufletul este o forma de energie. El are receptori proprii pentru a se conecta la alta forma de energie compatibila cu el. Cand doua astfel de forme de energie se intalnesc, ele fuzioneaza formand o uniune.
Ea, uniunea de suflete, este propulsata de o energie imensa ce produce fenomene unice, de neimaginat pana la momentul intalnirii si contopirii, fenomene ce te poarta in inalturi la intalnirea cu ingerii, cu stelele, cu luna... Plutirea este imposibil de nedetectat, este vizibila pentru cei din exterior, iar cei doi purtatori de suflete pereche simt ca plutesc.

Cand un suflet se impreuneaza cu perechea sa, ingerii canta si danseaza pe muzica iubirii, se bucura celebrand intalnirea divina, cerul revarsa sclipiri infasurand in raze aurii sufletele unite si ambrozia le scalda in iz de fericire.

Lucrurile acestea minunate cei doi oameni le simt pe interiorul lor, in inima preaplina, in zambetul de pe buze, in sclipirea din ochi, in energia care le poarta pasii pe drumul comun al fericirii.

Aceasta este o picatura de fericire din oceanul fericirii de o viata. Pare putin, dar este sublim! Si, mai ales, atat de rar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu