joi, 3 iulie 2014

Fericirea ca forma de energie


Fericirea este atunci cand clipa prezenta dispare, cand timpul se condenseaza si existi doar tu si inima ta plina, pulsand cu putere, alertata de energia care cuprinde toata fiinta, invaluind-o intr-o aura multicolora.
Aceasta energie poate sa capete dimensiuni uriase atunci cand se contopeste cu energia fericirii celui de langa tine. Inimile pulseaza la unison fiind inconjurate de energia comuna si propulsate spre inaltimi ametitoare. Este energia ce da aripi, creatoare, unica si nemuritoare.
Fericirea vine, hraneste inima si prin ea intreaga fiinta, ii da vibratie si apoi, usor-usor se departeaza lasand in urma amintirea...
Fericirea da dependenta, este un dulce drog ce cuprinde intregul: trup, suflet. Trupul o traieste, se bucura de ea, si apoi o pastreaza undeva ascunsa. Cand tanjeste dupa ea, este sarcina emotiilor sa o recheme din cuibul ei, sa o trezeasca la viata si sa o daruiasca intregului.
Poate ca fericirea capata pret mai mare daca este mai rara. Sau poate ca ar fi de preferat in doze mici si dese. Cert este ca nu exista o reteta unica. Fiecare este artizanul propriei fericiri, in acord cu intreaga sa fiinta.
Ce este fericirea? Este momentul in care ei, artizanii lui, simt la unison, percep realitatea in acelasi fel, respira aceeasi aroma magica, inconfundabila, este momentul contopirii energiilor...
(scris pe muzica lui Ottorino Respighi - Pini di Roma)
https://www.youtube.com/watch?v=rjWsW5QBYlc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu