luni, 7 iulie 2014

Limbajul iubirii


Exista o anume iubire pe care daca o incerci te lasa fara cuvinte.
Exista o iubire pe care daca o traiesti, nu o poti exprima in cuvinte pentru ca ele pur si simplu nu iti ajung.
Si atunci trebuie sa inventezi cuvinte.
Si tot atunci poti comunica telepatic cu celalalt: rostiti impreuna in acelasi timp aceleasi cuvinte.
Si mai exista un limbaj al iubirii: cel in care nu ai nevoie de cuvinte, le dai la o parte pentru a face loc exprimarii mute, prin imbratisari, mangaieri, priviri, sarutari, atingeri pur si simplu...
Un alt limbaj al iubirii este cel al timpului petrecut impreuna, cand nimic pe lume nu este mai important decat sa petreci clipe pretioase cu cel iubit. Lasi la o parte pasiuni, placeri si te dedici persoanei iubite, in acele momente nu este nimic mai important in inima ta decat ea: o iubesti mai mult decat pe tine, ea este placerea ta maxima.
Daca persoana iubita simte aceasta nevoie, poti exprima iubirea prin cadouri care pot fi mici surprize chiar si virtuale, mici mesaje, zambareti sau mailuri. Un cadou reprezinta un semn de atentie si pretuire, nu se masoara prin valoare financiara, asa cum suntem obisnuiti, ci prin valoare sentimentala.
Cand ramai fara cuvinte din prea multa iubire, incearca sa faci un serviciu persoanei iubite. Ea va simti iubirea ta.
Sau adreseaza-i incurajari in clipele ei de deznadejde, sustine-o cand are nevoie de cineva!
Toate acestea sunt cunoscute din literatura de specialitate, eu nu am descoperit nimic nou, insa va sfatuiesc sa experimentati unul din limbajele iubirii.
Si va doresc sa fiti nevoiti sa o faceti, fiind lipsiti de cuvinte care sa descrie exact iubirea voastra pentru celalalt. Este o experienta unica tocmai prin senzatia de lipsa de... cuvinte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu