luni, 17 noiembrie 2014

Suflete inlantuite


Se intampla ca sufletele sa se intalneasca, sa se recunoasca intr-o strafulgerare si sa se contopeasca intr-o dulce imbratisare.

Ele isi vor continua existenta impreuna, mutand muntii din loc cu energia lor comuna, construindu-si fericirea, traind-o ca si cum ar fi ultima clipa din viata. Probabil ca mai toate marile realizari ale omenirii au fost create in starea de fericire inlantuita cu a unui suflet pereche.

Sau poate ca nu? Cine poate sti?

De pret este trairea momentelor de inlantuire perfecta, trup si, mai ales, suflet. Energia degajata in acele momente incarca trupul, dandu-i putere sa treaca peste obstacole, construind in jurul sau o lume frumoasa, colorata, superba prin sinceritate si pasiune.

Da, pasiunea este caracteristica intalnirii sufletelor inlantuite. Pasiunea le insoteste drumul conturat de stele si sori. Pasiunea scrie scenariul trairii complete a iubirii celor doua suflete inlantuite.

Ingerii, atinsi de aripa lina a pasiunii comune sufletelor inlantuite, dantuiesc, atingandu-le cu caldura si liniste, pogorand pacea interioara, pansandu-le ranile vechi si dandu-le sa bea ambrozie. Astfel, peste sufletele inlantuire coboara nemurirea si tineretea vesnica.

Lanturile dintre ele nu le limiteaza, ba dimpotriva, le dau aripi spre inalturile iubirii. Pentru ca zborul impreuna le va ajuta sa ajunga undeva sus unde un suflet neinlantuit nu poate accede. Insa poate visa ca va ajunge vreodata si el. Atunci cand va intalni sufletul sau pereche cu care, inlantuit, vesnic si tanar va urca din sus in mai sus, spre stele si sori...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu