sâmbătă, 18 mai 2013

Cautari...

Cautari, intrebari, nelinisti, temeri, neimpliniri...
Cand inima nu se simte implinita, genereaza semnale care atrag atentia catre ea. Catre nevoile sale neimplinite.
Atunci nu ne mai gasim linistea si incepe cautarea: oare ce lipseste? Ce nu este bine?
Drumul cautarii este lung, intortocheat, cu multe fundaturi. Anevoie apare o solutie. De cele mai multe ori se dovedeste falsa, inutila.
In acest punct multi oameni clacheaza si se arunca in solutii aflate la indemana: bautura, mancare, droguri. Astfel, apare placerea de moment, insa inima continua sa atraga atentia. Si omul se adanceste in asa-zisa solutie, incercand sa umple golul din inima.
Cei puternici continua cu neliniste cautarea. Ei vor fi rasplatiti mai devreme sau mai tarziu. Ei vor umple golul si atunci isi vor da seama ce cautau de fapt: fericirea. 
E greu de atins fericirea. Si mai ales de pastrat.
Deci inima cauta fericirea. Numai atunci se linisteste si, multumita, ticaie in ritmul fericirii.
Oare este o regula aceasta? Ce se intampla cu inimile inghetate, impietrite, cele carora creierul nu le da voie sa isi spuna dorintele? Cele controlate de ratiune?
Ele vor lupta din greu cu creierul, vor incerca sa iasa de sub dominatia lui. De multe ori vor obosi si vor ceda. In cazurile fericite, putine de altfel, vor castiga. Atunci se va petrece o metamorfoza: omul in cauza va deveni o cu totul alta persoana, dominata nu de ratiune, ci de simtire. O persoana calda, iubitoare, intelegatoare, sensibila.
Ce se poate intampla in cautarea fericirii? Puteti intalni sufletul pereche! Da, el exista! Este un miracol cand doua suflete pereche se intalnesc. O furtuna de sentimente, o explozie de iubire, fericire si implinire!
Voi hotarati cum se termina cautarea inimii voastre. Si veti hotari cu ce aveti mai puternic: creierul sau inima.
Eu va doresc sa hotarati cu inima! Caci veti fi rasplatiti!
Deci, cautati! Si va doresc sa gasiti fericirea maxima: sufletul pereche!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WP4Dv6_SoO0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu