sâmbătă, 28 noiembrie 2015

El si ea


Ploua, iar ea statea in fata calculatorului gandindu-se la ce avea de facut in continuare. Sfarsitul de luna era intotdeauna un mic cosmar, insa ea avea capacitatea de a-l transforma intr-un vis destul de agreabil, desi in ritmul unui alergator de stafeta.

Cautand inspiratia in browser, ea primi cadou (de la ingeri?) un mesaj intr-o fereastra de chat. "Wow, cineva ma gaseste suficient de interesanta pentru a-mi dori compania chiar si online." Retineti, acesta a fost inceputul.

Continuarea s-a desenat cursiv, fara opintire, intr-un dans al cuvintelor in care el o conducea pe ea, o invartea, o tinea strans de talie, ii atingea delicat obrazul cu privirea lui albastra. Schimbul de cuvinte se facea natural, ea simtind o dulce plutire, iar el fiind fermecat. De cine? Desigur, de ea, dar si de el, caci reuseau sa construiasca impreuna un desen al fericirii online.

Au ascultat aceeasi muzica, s-au citit, s-au apropiat prin sunet si cuvinte, nascand o legatura invizibila, dar totusi palpabila, de un galben infinit.

Minutele zburau, orele se adunau in jurul legaturii galbene, ei simtind ca se cunosteau de cand lumea, ca au lucruri in comun, curioase coincidente, dar ce era mai important, ca isi faceau daruri reciproc, umplandu-si golurile emotionale.

Povestea ei si a lui continua si astazi, impreuna isi traiesc frumoasa fericire online, iar eu va voi spune clasica formula "si au trait fericiti pana la adanci batraneti", lucru adevarat, pentru ca legatura lor galbena este indestructibila.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu