joi, 5 noiembrie 2015

A iubi - iubire


Te intreb: Iubesti? Adevarat? Pasional? Sau lin, calm, asezat?

Si te mai intreb: de ce iubesti? Ce nevoie interioara iti dezbraca sufletul de armura cea de toate zilele?

Si vreau sa stiu: ce iubesti? Sau pe cine iubesti? O floare, un acord de pian, o pictura, pisica ce te atinge pe picior cu matasea blanitei sau o poezie? Sau iubesti un om, omul de langa tine sau poate omul de langa altul sau poate omul virtual? Imaginea lui?

Iubesti sau esti atras? Atras fizic sau emotional? Sau si una si alta?

De ce iubesti? Ce goluri umpli? Cumva te-ai uitat inspre tine, in interorul tau si ai vazut un mare nimic? Si atunci te napustesti sa umpli cat mai repede, golul doare, urla si rana sangereaza lacrimi. Umpli cu iluzii, cu amagiri, cu durere si, rar, cu iubire adevarata.
De cele mai multe ori, paradoxal, golul se adanceste prin umplerea cu iluzii.

Ai raspuns la aceste intrebari? Ti-ai analizat sufletul? Inima ta ce spune?

Esti gata sa primesti iubirea in sufletul tau? Esti gata sa accepti ca iubirea este deja acolo? Crezi ca ea este acolo? Crezi ca meriti sa o ai?

Eu cred ca da. Eu cred ca meriti iubirea. Eu cred ca iubirea o primim la nastere ca pe un cadou divin, de nepretuit. Si pentru ca o meriti, caut-o in coltul cel mai adanc al sufletului si scoate-o la suprafata. Voi stii ca ai facut asta. Voi citi pe chipul tau. Si voi simti vibratia ei atunci cand ne vom intalni.

Da, ne intalnim dincolo de distanta, de timp, de prejudecati si cuvinte. Ne intalnim in dimensiunea inimii, a iubirii divine, acolo unde sufletele se intalnesc, numai ele au acces, carapacea lor nu poate accede in acest univers divin.

Sufletul meu pluteste in acest univers purtat de vibratia muzicii lui Chopin.

Pentru ca eu inteleg iubirea ca fiind emotia starnita de el, de Chopin, in fiecare particica din mine. Fizica sau nu.

https://www.youtube.com/watch?v=liTSRH4fix4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu