duminică, 16 decembrie 2012

Singuratatea inimii ...

http://www.youtube.com/watch?v=a1x4QOG7CCs

Canta Lenka atat de sensibil (si sigur o face din inima ei):

I can't forget you when you're gone.
You're like a song
That goes around in my head.
And how I regret
It's been so long.
Oh, what went wrong?
Could it be something I said?
Time, take it go faster
Or just rewind
To back when I'm wrapped in your arms ...

Da, singuratatea dupa clipe fericite in doi ... Cand am face orice ca sa intoarcem timpul, momentele care acum par de vis ... Cand ne acuzam ... Cand cautam vina ... Cand retraim clipele de dragoste fierbinte ...

Vom vorbi putin despre aceasta singuratate. Ea este altfel, nu este ca orice singuratate. Pentru ca este acoperita cu multa suferinta, durerea de a fi pierdut perechea ta. Poate sufletul pereche.

De aceea este cea mai urata singuratate. Ea vine la pachet cu DORUL ... Dorul ne topeste, ne marcheaza sufletul, ramane inscris acolo, il vad si ceilalti, nu e un val transparent care ne acopera chipul, sufletul, mintea.
Cand ti-e dor, sufletul tanjeste, ii lipseste ceva, e orfan.
Unii spun ca dorul e vindecat de timp. Eu ii contrazic: nu orice dor e vindecat de timp. Atunci cand iubesti cu totul, cand iti pui inima in mana celuilalt, nu te vindeci. Niciodata. Timpul, dimpotriva, exacerbeaza dorul, suferinta.
Insa, instinctul de supravietuire iti spune: lupta, traieste! Poate ca inima, in cel mai bun caz, va rezista, dar va avea gravat in ea dorul, singuratatea. Si nimic nu va putea acoperi ceea ce singuratatea a marcat inima. Numai el, sufletul tau pereche, iubitul tau o va putea face. Daca va sti, daca va vrea, daca se va mai putea ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu